1 вересня – День Знань

«Знання – це скарб, а плідна праця – ключ до нього.» Народна мудрість

Вересень починається святом знань, просвіти і науки. Це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку, бо сучасний світ змінюється надто швидко і вимагає постійного оновлення знань. Людина, яка перестає вчитися, відстає від життя.

Офіційно 1 вересня стали відзначати з 1980 року після указу Президії Верховної Ради СРСР від 01.10.80 № 3018-Х «Про святкові і пам'ятні дні». День Знань ‒ свято, яке покликане підкреслити важливість освіти для країни і в житті окремої людини.

День знань – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. В цей день біля кожного навчального закладу проходять урочисті заходи. Звучить святкова музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення!

Наукова бібліотека поспішає приєднатися до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість – бути освіченими людьми! Нехай цей день стане для всіх студентів, викладачів, та батьків – Днем великих надій! Бажаємо щоб зерна науки дали добрі сходи і зросли у студентської молоді урожаєм мудрості та натхнення. Тож нехай шлях професійного зростання буде позначений успіхами і вагомими здобутками, а студентські роки запам'ятаються вам на все життя! Бажаємо отримати від них якомога більше позитивних вражень!

Шановні першокурсники! Для Вас 1 вересня – не лише перший день навчального року в університеті, а ще й старт, щоб стати активним користувачем Наукової бібліотеки. Бо впродовж всього навчання Вам належить стати висококваліфікованими спеціалістами, у майбутньому ‒ частинкою інтелектуального потенціалу України. Наукова бібліотека направляє свої зусилля на створення у книгозбірні комфортного інформаційного, освітнього, культурного осередку для користувачів та гостинно і радо запрошує Вас до співпраці!

Наукова бібліотека пропонує Вам переглянути відеобесіду «Тобі першокурснику!», відеоогляд «Скарбниця слів» та презентацію «Як користуватися електронними ресурсами НБ ХНТУСГ».

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка