31 грудня ‒ останній день року

День за днем, година за годиною наближається до нас Новий 2022 рік! Серед барвистого розмаїття свят найулюбленішими є різдвяно-новорічні. Їх можна вважати справжньою окрасою у вінку свят народу України. Цих свят з нетерпінням очікують як діти, так і дорослі. Передноворічна пора наповнена святковими клопотами, очікуванням дива і хороших змін, надії на поліпшення фінансового і сімейного стану, вибором нарядів, пошуком нових рецептів для новорічного меню тощо. Новорічні прикраси, мерехтіння гірлянд, блиск ялинкових куль дають відчуття чарівної казки, що панує навколо.

Новий рік – як новий аркуш у книзі нашого життя, унікальне чудо і явище, рубіж, коли рік приходить на зміну року. Кожному з нас хочеться, щоб разом з цим важливим святом в дім постукали щастя, кохання, гроші та добробут.

Символом Нового 2022 року є чорний водяний тигр – тварина сильна, витривала і норовлива. Відповідно, 2022 рік повинен поєднати у собі витривалість, доброту, імпульсивність, інтуїцію та розум.

Згідно зі східним календарем, рік Чорного Водяного Тигра буде енергійним, непередбачуваним і в якомусь сенсі неспокійним. І в той же час буде сповнений цікавими та захоплюючими моментами.

Шановні користувачі! Колеги! Наукова бібліотека вітає вас з прийдешнім Новим 2022 Роком та Різдвом Христовим! Нехай з останніми хвилинами старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий, 2022 рік, буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги, додасть сил, здоров’я й оптимізму, вселить у душу спокій і впевненість! Бажаємо, щоб у Новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що у наступаючому році Ви відчуєте підтримку з боку колег, тепло друзів та турботу близьких. Весело святкуйте, набирайтеся сил, щоб впевнено крокувати у 2022 році здоровими і щасливими, багатими і життєрадісними! До зустрічі у новому році!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка