15 липня – Всесвітній день навичок молоді

За оцінками ООН, кількість безробітних молодих людей у всьому світі досягло значення 74,5 млн. Більшість безробітних проживають у країнах, що розвиваються. За даними Міжнародної організації праці молоді люди мають в три рази більше шансів стати безробітними, ніж дорослі. Один з п’яти молодих людей, або 125 мільйонів, працюють, але живуть у крайній бідності (менш ніж на 1$/день). Проблема безробіття серед молоді є серйозною проблемою для промислово розвинених і країн, що розвиваються.

Розвиток навичок є основним засобом дати молодим людям можливість зробити плавний перехід до роботи. У грудні 2014 року Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй прийняла резолюцію A/RES/69/145 і оголосила 15 липня «Всесвітнім Днем навичок молоді». Мета цієї щорічної події полягає в тому, щоб домогтися більш високих соціально-економічних умов для сучасної молоді як засіб вирішення проблем безробіття і зайнятості.

Навички є важливими у житті кожної людини, що мріє стати успішною. Тож існує тест, який допомагає людині діагностувати рівень розвитку загальних і спеціальних здібностей, визначити рівень розвитку навичок, які впливають на успішність професійної діяльності. Якщо Вам цікаво, Наукова бібліотека пропонує пройти цей тест за посиланням http://psydilab.univer.kharkov.ua/index.php/ru/testirovanie-on-lajn

Шановне студентство, якщо Ви вже обрали професію, приділяйте якомога більше увазі освіті та навчанню в університеті, щоб ваші вміння та навички у майбутньому дозволили професійно займатися тим, що вас цікавить. Розвивайте свої здібності разом з Науковою бібліотекою! Ми завжди готові вам допомогти!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка