20 ЛЮТОГО - ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого – це не просто черговий офіційний день в нашому календарі, це червона лінія, точка неповернення до старої пострадянської моделі та відносин між владою та суспільством.

20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні – на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії та людські цінності. Україна заплатила надто високу ціну за  свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи.

Герої Небесної Сотні стали символом героїзму, джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які ціною свого здоров’я і життя сьогодні боронять від агресора незалежність і цілісність країни на Сході України.

Наукова бібліотека запрошує переглянути інформину до дня  вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні  «Вони загинули, щоб жила Україна»  та віртуальний огляд «Час плине, а пам’ять залишається: книги, що увіковічили Майдан та його Героїв»

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка