25 жовтня - День маркетолога

25 жовтня в Україні відзначають День маркетолога.
Свято не закріплено на офіційному рівні, однак дату обрали не випадково. 25 жовтня 1975 року в СРСР було видано указ створити спеціальне міністерство з управління маркетингом і рекламою.

А ось перші лекції з маркетингу пройшли на початку XX століття в Америці. Першими стали Каліфорнійський, Мічиганський та Іллінойський університети.
Саме слово реклама походить від латинського reclamare - викрикувати. Саме завдяки маркетологам ми з вами знаємо багато гучних рекламних слоганів, без яких вже не уявляємо певні товари.
Маркетологи — це стратеги й тактики продажів. Це ті люди, які вивчають смаки та переваги споживачів й просувають товари на ринку. Саме від їхнього професіоналізму залежить успіх будь-якого бізнесу.
Шановні викладачі кафедр економіки та маркетингу, маркетингу та медіакомунікацій, студенти-маркетологи! Вітаємо Вас з професійним святом! Від щирого серця бажаємо щастя, невичерпних сил,творчої наснаги та професійної реалізації!

Для пошуку літератури на дану тематику радимо скористатися  електронним каталогом НБ

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка