28 жовтня 2021 року відбувся онлайн майстер клас "Створюємо якісний інфомедійний контент"

28 жовтня 2021 р. в рамках Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності відбувся онлайн майстер клас "Створюємо якісний інфомедійний контент", який провела керівник відділу медіакомунікацій ДБТУ, доктор економічних наук, профессор  Мандич Олександра Валеріївна. Були розглянуті питання - у чому сила бренду новоствореного університету , як його правильно просувати та яким є функціонал сайту, що допоможе вирішити основні завдання з ведення та наповнення офіційного сайту, ведення та наповнення сторінок у соцмережах, комунікації за всіма питаннями, пов'язаними з функціонуванням Університету в медіа просторі.

Особливу увагу було приділено формуванню матеріалів для стрічки новин на сайті . Це - якісне наповнення підготовленого матеріалу, якісні фото, картинки у різних форматах ( "крупний" план + "спільні " фото + "загальні " фото), дотримання норм академічної доброчесності та використання всіх необхідних посилань на джерела інформації, використання єдиного логотипу тощо.  Результатом майстер-класу стало проголошення спільної мети - кожного дня створювати якісний, корисний, красивий контент, максимально можливе наповнення сайту, як "обличчя" університету, та максимально можливе поширення інформації про університет через всі соцмережі, щоб у нинішніх школярів – майбутніх абітурієнтів -  до моменту закінчення школи вже склалася чітка уява «Я хочу саме в цей університет, тому що він мені подобається і я отримаю там те, що мені потрібно».

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка