28 жовтня – 75 річниця визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня – одна із найбільш значущих дат в історії України. Цього року наша держава відзначає 75-ту річницю вигнання нацистів з України. Адже саме в цей день, у далекому 1944 році, відбулось остаточне вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників за межі сучасної України. У часи жахливого лихоліття, Україна 1225 днів і ночей перебувала в епіцентрі запеклих фронтових ураганів, які двічі пронеслися територією нашої держави. Довгим, тернистим і вкрай кровопролитним був шлях визволення українських земель. Здобута перемога коштували нам, за різними оцінками, від восьми до десяти мільйонів невинно загублених життів,  понад 700 міст і 28 тисяч сіл були зруйновані

            Ми схиляємо голову, вшановуючи пам’ять тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, в містах і селах. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за гідність людини, за мирне небо.

Наукова бібліотека пропонує Вашій увазі віртуальну виставку однієї книги  «Пам’ятаємо героїв»

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка