30 листопада 2021 року відбудеться #ЩедрийВівторок

«Кожен подарунок, навіть найменший, стає великим даром, якщо ти вручаєш його з любов'ю» У. Уолкот

#ЩедрийВівторок (англійською #GivingTuesday) виник у 2012 році в США і завдяки тисячам учасників поширився світом. #ЩедрийВівторок був створений з простою ідеєю: спонукати людей робити добрі справи. Але за останні роки ця подія перетворилася на глобальний рух, який надихає сотні мільйонів людей з усього світу творити добро. У кожного є можливість долучитися, поділитися часом та талантом, грошима чи інформацією.

Україна офіційно долучилися до світового руху вперше в 2018 році завдяки ініціативі Zagoriy Foundation, Благодійного фонду «Таблеточки», «Клубу Добродіїв», а також Українського форуму благодійників.

В межах ініціативи #ЩедрийВівторок Українська бібліотечна асоціація оголосила Всеукраїнську акцію дарування книг для бібліотек України.

Якщо Ви бажаєте подарувати книги нашій бібліотеці, то можете це зробити, звернувшись до бібліотечних пунктів Університету. Будь ‒ яка книга з Вашої особистої бібліотеки, яку Ви вже прочитали, знайде своє місце на поличках Наукової бібліотеки і стане доступною іншим користувачам.

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка