4 жовтня ‒ День працівників освіти України

За традицією на початку жовтня вся спільнота України приєднується до святкування Дня працівників освіти, адже родини мають дітей або онуків, які навчаються, а кожен громадянин нашої держави може з впевненістю назвати свого улюбленого педагога-наставника. Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО у 1994 році. В Україні День працівників освіти згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року відзначається в першу неділю жовтня.

Цей день є особливим для освітян, серед яких керівники навчальних закладів, учителі, вихователі, керівники гуртків, адміністративно-господарський, навчально-допоміжний персонал, робітники та службовці установ освіти. Всі вони мають із упевненістю дивитись у майбутнє, відчувати підтримку держави. Це природно, бо лише в щасливих освітян вихованці також щасливі.

Наразі в українському освітньому секторі працюють близько 613 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців. Вони опікуються 1,2 млн. дошкільнят, навчають понад 4 млн. школярів і близько 3 млн. студентів.

Сьогодні освітяни дбають про реалізацію освітньої політики держави, але насамперед роблять усе, щоб сучасний учень, студент був успішним та конкурентоздатним.

Зі святом Вас, шановні працівники освіти! Прийміть щирі слова вдячності за ваш професіоналізм, постійне самовдосконалення і творчий пошук, дбайливе ставлення до підростаючого покоління! Нехай ваша щоденна самовіддана праця буде наполегливою та радісною, сповнена творчістю та натхненням до нових звершень на благо майбутнього України. Хай щедрою буде до вас доля, а ваші серця зігріває людська довіра та любов.

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка