5 липня – народилася Любава Грешнова

Українська телеведуча та акторка Любава Станіславівна Грешнова народилася 5 липня 1988 року в Харкові.

Життя Любави Грешнової, молодої, але вже популярної і багатьма улюбленої, актриси театру та кіно, з раннього дитинства пов’язане з творчою діяльністю. Юне дарування, починаючи з тринадцятирічного віку, протягом декількох років була не тільки ведучою передачі «Дитячий кінозал», яка транслювалася Харківським телебаченням, але і сама писала сценарій для даної програми.

Талановита дівчина, стає студенткою Київського національного університету імені Карпенко-Карого, де протягом декількох років, під керівництвом досвідчених педагогів познає секрети акторської майстерності. У 2009 році Любава Грешнова закінчує університет і, починаючи з 2010 року, вона входить до складу трупи театру «Сузір’я». Творчість актриси в цьому театрі було представлено лише однією роллю – Мітіль в п’єсі «Синій Птах».

На теренах кінематографічного мистецтва актриса досягла більш значних успіхів. Популярність Любави Грешнової в значній мірі пов’язана з ролями, які вона зіграла у відомих фільмах, таких як: «Маршрут милосердя», «Сусіди», «Любов і трошки перцю», «Диверсант», «Вогні великого міста», «За законом», «Диво», «Час гріхів», «Будинок для двох» та інші. У студентські роки вона зіграла кілька серйозних ролей.

У 2011 році акторка вирішила скористатися своїм досвідом телеведучої та очолила новий проєкт «Зважені та щасливі» на каналі СТБ, який стартував першого вересня. Телеведуча прекрасно знає далеко не з чуток, що є важливим для щастя. У вісімнадцятирічному віці їй за один місяць довелося скинути цілих 12 кілограмів, таких жертв вимагала майбутня роль. Правда, в тому проєкті молодій актрисі не довелося брати участь. Однак, її самооцінка значно підвищилася і, як вважає сама Любава Грєшнова − позитивно вплинуло на її кар’єру.

За словами Любави, її мрії не змінюються з дитинства: "Мрію про те ж, про що мріяла з десяти років: бути актрисою, яка несе людям щось добре і не задарма їсть свій хліб. Хочу зніматися в картинах, які дарують глядачам мрію і натхнення".

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка