До уваги науковців ХНТУСГ!

      Запрошуємо до використання оновленого електронного ресурсу  «ВЕБ портфоліо науковців ХНТУСГ». Нині до нього додано розділ  «Публікації в Scopus, WoS», який дає змогу відстежити ті публікації авторів-співробітників ХНТУСГ, що були проіндексовані базами даних Scopus та Web of Science Core Collection .
Списки сформовано за хронологічною ознакою і  містять  бібліографічні відомості: назву публікації, рік публікації, назва видання, № тому (№ випуску), сторінки, перелік авторів (співавторів), бібліографічний опис для цитування за «ДСТУ ГОСТ 7.1:2006» Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання».  Крім того, кожна публікація має відмітку про те, у яких саме базах індексується публікація - Scopus  чи  Web of Science Core Collection , або в окремих випадках - обома базами даних.

Звертаємо увагу, що у переліку авторів (співавторів)  прізвища науковців ХНТУСГ мають гіперпосилання, які  спрямовують звернення до персоніфікованої сторінки автора у ресурсі «ВЕБ портфоліо науковців ХНТУСГ»

    Сподіваємось, що ця система демонстрації публікаційної активності авторів-вчених університету стане у нагоді  щодо використання її у довідковій та інформаційній роботі, для оцінки наукової діяльності вченого при підготовці документів до звітності або конкурсу на заміщення вакантної посади, ліцензуванні, атестації, акредитації спеціальностей, для систематизації власної діяльності, самопрезентації тощо.

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка