Другий Всеукраїнський фестиваль «Читач року»

22 березня 2019 року у Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся Другий Всеукраїнський фестиваль «Читач року», започаткований з метою заохочення молодого покоління до читання, популяризації книги, просування літературних творів, та створення стійкої зацікавленості у Бібліотеці як осередку культурного життя Університету. Цього року на отримання почесних нагород фестивалю було номіновано понад 90 студентів, аспірантів та викладачів українських ЗВО.

Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка представляла студентка 51-Ем групи ННІ ЕКТ Довгопола Анна. Щиро вітаємо   її з нагородою у номінації «Найактивніший читач» за підсумками 2018 року! Переможцем Анна стала не випадково. Вона живе повноцінним студентським життям: навчається - відмінно, танцює  – добре,  співає так, що  заслухаєшся, і читає багато, з користю і задоволенням!

Найактивніший читач рокуНайактивніший читач рокуНайактивніший читач року

Почесна відзнака "Читач року-2018" у номінації «Найактивніший читач»

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка