Літературна Харківщина: туристичне розмаїття

Харків - прекрасне, самобутнє, гостинне місто з цікавою історією, неповторною архітектурою, багатими культурними традиціями. Харків'яни пишаються своїм містом і з радістю показують його гостям.

А ще Харків - літературне місто. В ньому народилися, жили і працювали багато письменників, поетів, драматургів: Григорій Сковорода і Григорій Квітка-Основ'яненко, Євген Гребінка і Петро Гулак-Артемовський, Борис Грінченко, Павло Грабовський, Лесь Курбас, Микола Хвильовий, Олександр Довженко, Олесь Гончар, Борис Чичибабін і ще багато всесвітньовідомих імен.  Літературна минувшина і сучасність Харкова настільки насичені і різноманітні, що в будь-якій галузі туризма обов'язково знайдеться захід або об'єкт, пов'язаний з книгою. 

Харків і Харківщина мають великий потенціал в в літературному туризмі. Запрошуємо вас ознайомитися з проєктом Наукової бібліотеки "Літературна Харківщина: туристичне розмаїття"

Пізнаваймо і мандруймо літературною Харківщиною разом!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка