Міжнародний день дарування книг!

День 14 лютого, безумовно, відомий, перш за все, як День святого Валентина або День усіх закоханих. Однак, росте число людей, які знають ще про одне свято, що відзначається в цей день.

            Щорічно, починаючи з 2012 року, 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day) – одне з наймолодших свят у календарі, яке стало міжнародним не тільки по причині своєї глобальної суті, а й тому, що корінням своїми воно вийшло з народу, ініціатива його появи належить одній звичайній людині - американці Еммі Бродмур – засновниці сайту дитячої книги в США.

            Мета Міжнародного дня дарування книг – надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства і сьогодні без неї ми не можемо уявити своє життя. Вона найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях та невичерпне джерело мудрості! Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає».

 

Шановні наші читачі!

         Наукова бібліотека запрошує приєднатися до безстрокової благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу!»  Якщо у вас вдома є цікаві, але прочитані вами книжки, подаруйте їх нашій бібліотеці. Вони знайдуть свого читача!

            Колектив бібліотеки буде щиро вдячний дарувальникам, адже Ваша увага до бібліотеки радує та  надихає нас!

Приєднуйтесь! Добрі справи робити приємно!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка