Національний тиждень читання

Читання для розуму те саме, що для тіла − фізичні вправи. Твердо вирішіть відсьогодні щоденно читати, бо для цього у Вас є чудова нагода!

З 13-19 грудня 2021 року стартує загальнонаціональна акція «Національний тиждень читання». Наукова бібліотека запрошує приєднатися до національного тижня читання. Відкладіть свої справи і приділіть приємній справі час. У Вас є цілих сім днів, щоб обрати книги для читання, як онлайн так і живому спілкуванні. Ми забезпечимо кожному читачеві середовище для гармонійного розвитку: як професійного, так і особистісного, а також завжди раді почути Ваші думки про прочитане, порадити нові та захоплюючі книги для читання. І, звісно, бібліотечні фахівці дещо для Вас підготували.

У рамках Національного тижня читання в Науковій бібліотеці відбудуться заходи:

Нехай для Вас цього тижня буде мотивуючою цитата «Читайте, дізнавайтеся нові точки зору, будьте відкриті для нової інформації. Намагайтеся дивитися на речі під різними кутами, не будьте однобоким.» (Albert Einstein)

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка