Наукова бібліотека продовжує вересневі зустрічі з першокурсниками

Сьогодні комп'ютерні технології так увійшли в наше життя, що важко знайти студента, який би не володів комп'ютером. Але для освіченої людини, що живе у сучасному інформаційному світі, цього замало. Вільне володіння комп'ютерною технікою дозволяє замінити трудомісткий пошук інформації в ручному режимі на простий, автоматизований. Але простим він здається тільки на перший погляд. Щоб досягти максимальної релевантності в інформаційному пошуку потрібно знати де шукати, як сформулювати пошуковий запит, критично оцінювати, обробляти й ефективно використовувати інформацію у навчальному процесі, зокрема з використанням сучасних ІТ-технологій та  багато іншого. Саме цьому і намагалися навчити студентів першокурсників факультету механотроніки та інжинірингу (11-13 М;14 АТ – 59 осіб) бібліотечні фахівці під час лекції з основ інформаційної культури, в рамках вивчення дисципліни «Вступ до фаху».

І хоча лекція пройшла для студентів 11-13 М;14 АТ, будь-який бажаючий з користувачів Наукової бібліотеки може отримати консультацію з питань роботи з електронним каталогом книгозбірні та репозитарієм університету. Від Вас потрібно тільки бажання і можливість завітати до Наукової бібліотеки. Ми будемо раді Вам допомогти!

Не забувайте легендарний афоризм: «Хто володіє інформацією - той володіє світом»! (Натан Ротшильд)

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка