Пам'яті вченого

Третього вересня 2021 року виповнилося б 75 років від дня народження Олександра Івановича Спольніка, що лише пів року як пішов з життя, залишивши по собі добру пам'ять і багатий науковий доробок.

Доктор фізико-математичних наук, професор завідувач кафедри Фізики і теоретичної механіки Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка у 1989-2021 рр. є автором 40 друкованих навчально-методичних праць, 11 підручників і навчальних посібників, й понад 300 статей.

Наукова бібліотека ХНТУСГ пропонує до Вашої уваги біобібліографічний покажчик із серії «Біобібліографія вчених ХНТУСГ», присвячений пам’яті Олександра Івановича Спольніка, який містить праці, що були опубліковані з 1971 по 2021 роки, знайомить читача з життям і діяльністю вченого, спогадами про вченого і словами вдячності від колег і учнів. Пам'ятаємо. Шануємо.

 

Спольнік Олександр Іванович[Текст]:біобібліогр.покажчик праць за 1971-2021 роки/ уклад.: Е.М. Бочарова, О.І. Бараболік, Т.Б. Богданова; наук. ред. Н. М. Ніколаєнко; Наук. б-ка ХНТУСГ. – Харків, 2021. – 94с. –(Серія: «Біобібліографія вчених ХНТУСГ»; вип. 17)

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка