Працюємо творчо – працюємо для користувачів!

Цікаве, багатогранне і динамічне життя Наукової бібліотеки під час «Місячника першокурсника»! І це все – заради користувачів!

Уже доброю традицією, у рамках Місячника, стало живе спілкування бібліотечних фахівців з першокурсниками. Дирекція навчально-наукового інституту технічного сервісу запросила бібліотечних фахівців на зустріч з першокурсниками. Завідувачка відділом обслуговування Кірєєва С. М. проінформувала студентів 1 курсу про правила користування Науковою бібліотекою, відповідальність за отриману літературу, електронні ресурси книгозбірні та інші послуги, які надаються користувачам. Готуючи студентів до роботи в нових для них умовах, НБ орієнтує їх на вміння працювати з книгою, бажання вчитися, прищеплює навички роботи з новими інформаційними технологіями та самостійного інформаційного пошуку в автоматизованих бібліотечних системах, базах даних. На цій зустрічі студенти ННІ ТС спробували за допомогою мобільних телефонів здійснити пошук навчально-методичної літератури за допомогою електронного каталогу. Мобільне навчання реалізує принципи відкритої освіти – гнучкість і незалежність від місця й часу, використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.

На різних локаціях НБ панує затишок і позитивна атмосфера, бібліотечні фахівці гостинно і приязно відчиняють двері кожному першокурснику для отримання комплекту навчальної літератури.

«Місячник першокурсника» триває. Запрошуємо до НБ всіх, хто прагне знань!

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка