Щедрий вівторок у Науковій бібліотеці : нам є чим похвалитися!

«Кожен подарунок, навіть найменший, стає великим даром, якщо ти вручаєш його з любов'ю.» У. Уолкот

Більшість із нас уже знає про «Чорну п’ятницю», але мало хто – про  «Щедрий вівторок» (#GivingTuesday). Якщо перша є для того, щоб продати/купити якнайбільше/найдешевше, то найпростіше пояснення ідеї «Щедрого вівторка» −  це не одноденна акція, а день старту для благодійництва та інших добрих вчинків, які можемо здійснювати впродовж цілого року.

Тож сьогодні, у «Щедрий вівторок»  добро має звучати голосно!

Наукова бібліотека висловлює щиру вдячність декану факультету економічних відносин та фінансів доктору економічних наук Тетяні Федорівні Ларіній, яка одна із перших долучилася до Всеукраїнського дня добрих справ. Протягом «Щедрого вівторка» двері книгозбірні не зачинялися.

Бібліотечні фахівці були приємно вражені активністю в акції співробітників факультету мехатроніки та інжинірингу, які підтримали Наукову бібліотеку книгою і цим самим поповнили духовну скарбницю Університету. Дякуємо декану вище названого факультету Бредихіну В. В. та його заступникові Марченко М. В., викладачам кафедри обладнання та інжинірингу переробних та харчових виробництв Богомолову А. В., Маяк О. А., а також завідуючому кафедрою надійності та міцності машин і споруд Сліпченко М. В. і доценту Савченко В. Б.

Найбільш відчутною «книгодарувальницею» стала викладачка кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування факультету менеджменту, адміністрування та права Півень А. В., яка подарувала книгозбірні низку цікавих науково-популярних видань.

Наші колеги бібліотечні фахівці Гончар А. В. та Смоковенко А. М. також долучилися до  акції «Щедрий вівторок».

Подаровані книги без сумніву знайдуть своїх зацікавлених і вдячних читачів. Сподіваємося, що «Щедрий вівторок» об’єднує університетську спільноту навколо добрих справ, що завжди повертаються добром і завдяки всім Вам у фонді Наукової бібліотеки з'явиться ще багато цікавих та корисних книг, які стануть його окрасою.

Подаруйте книги Науковій бібліотеці! Можливо, саме Ваша книга стане комусь у пригоді: спонукатиме замислитися чи дасть пораду, а може просто стане гарним співрозмовником або додасть гармонії в життя.

Давайте творити добро разом!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка