Сходинками до знань – разом з Науковою бібліотекою!

У рамках «Місячника першокурсника» бібліотечні фахівці продовжують знайомити студентів 1 курсу з Науковою бібліотекою університету – надійним помічником студентської молоді у навчанні. В комфортних умовах триває оперативне здійснення видачі комплектів підручників першокурсникам. На прохання дирекції навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв для студентів 1-го курсу НБ провела заняття з основ інформаційної культури, яке допоможе їм в майбутньому бути успішними в організації своєї самостійної роботи, скоротити витрати на пошук, аналіз, переробку навчальної та наукової інформації, а надалі підвищити якість бібліографічної частини курсових, дипломних робіт і, в цілому, бібліографічну грамотність.

Для студентів 15 групи ННІ ТС цікаво і насичено пройшла екскурсія по Науковій бібліотеці (бібліотечний пункт №1, пр. Московський, 45). Завідувачка відділом обслуговування Кірєєва С. М. розповіла першокурсникам про багатий книжковий фонд, можливості Наукової бібліотеки та надала пораду, як найкращим чином можна використати ці можливості для результативного навчання, подальшої плідної наукової роботи, розширення світогляду, гарного відпочинку з цікавою художньою книгою.

Значну увагу НБ приділяє питанням академічної доброчесності. Для студентів першокурсників ННІ МСМ була проведена година спілкування «Академічна доброчесність як основа успіху», мета якої наголосити на цінностях та цілісності університетської освіти, створити своєрідний місток між шкільним досвідом та новим етапом навчання в університеті.

«Місячник першокурсника триває»! Запрошуємо кожного студента до співпраці, щоб повною мірою скористатися послугами Наукової бібліотеки, здобути високоякісну освіту та знайти своє місце в житті.

Наукова бібліотека – ваш надійний партнер, працює разом з Вами на Ваш успіх!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка