Старт довгострокової акції «Подаруй бібліотеці книгу»

Старт довгострокової акції «Подаруй бібліотеці книгу» зроблено!!!

Вдалий початок робочого тижня бібліотечних фахівців виглядає саме так: на порозі читачі, які випромінюють освіченість, культуру та інтелігентність, а на додачу ще й очі сяють від радості, бо в руках тримають для Наукової бібліотеки подарунок – нові, змістовні, яскраві сучасні книжки.

Найактивніші учасники всіх бібліотечних заходів викладачі кафедри маркетингу та медіакомунікацій ННІ БМ, яку очолює професорка Олександра Валеріївна Мандич, поповнили фонд наукової літератури.

Активна читачка і постійна дарувальниця професорка кафедри культури, спорту та туризму Наталя Григорівна Грабар подарувала добірку книг сучасних українських письменників.

Дарування книг Науковій бібліотеці – це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду, це безкорисна щедрість та добра воля дарувальників. Наукова бібліотека вдячна першим учасникам довгострокової добровільної акції «Подаруй бібліотеці книгу!»

Дені Дідро говорив «Здійснюйте добро, поки ви існуєте».

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка