Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності

Шановні науковці, студенти, співробітники!

Запрошуємо Вас долучитися до заходів, що проходитимуть у рамках Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності з 24 по 31 жовтня 2021 року, який ініціює ЮНЕСКО і Південна Африка.

Міністерство культури та інформаційної політики в рамках Національного проєкту з медіаграмотності «Фільтр» пропонує:

ВГО Українська бібліотечна асоціація організує 27 жовтня 2021 року з 11.00 до 12.30 онлайн лекцію «Критична медіаграмотність у формуванні інформаційної стійкості», лектор Тетяна Гранчак , доктор наук із соціальних комунікацій, професор, провідний науковий співробітник Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського. Лекція відбудеться на платформі ZOOM з трансляцією на сторінці Української бібліотечної асоціації у Фейсбук. Участь безоплатна, реєстрація на захід за покликанням.

Державний біотехнологічний університет запрошує на онлайн майстер клас 28 жовтня з 14-00 по 15-00 "Створюємо якісний інфомедійний контент" з оголошенням флешмобу для студентів. Проводить керівник відділу медіакомунікацій ДБТУ Мандич Олександра Валеріївна, доктор економічних наук, профессор за покликанням https://meet.google.com/esf-umqe-vdm

Наукова бібліотека пропонує 29 жовтня з 14-30 до 15-30 онлайн презентацію для науковців "Фейковим журналам - ні", спікер Рибальченко О. М., заступник директора наукової бібліотеки за покликанням https://meet.google.com/nzc-hgnp-boy

Приєднуйтесь до заходів і будьте медіаграмотними!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка