Всеукраїнський день бібліотек

Шановні колеги! Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем бібліотек!

Це свято об'єднує не лише колег-бібліотекарів, але й усіх, хто  по-справжньому відданий книгам, читанню, освіті, самоосвіті, хто розуміє неосяжну роль інформації у житті сучасної людини.  

Девіз Всеукраїнського дня бібліотек у 2021 році – «Бібліотека – твоя точка опори!», тож бажаю кожному  знайти в бібліотеці вирішальну умову і підставу своїм бажанням, своє комфортне місце для навчання і саморозвитку, спілкування, творчості, прийняття відповідальних рішень, тощо. Впевнена, що читачі-практики в бібліотеці завжди знайдуть нові ідеї, а романтики – натхнення. 

Бібліотечна  спільнота -  велика частина мого життя,  мого світу, яке  без колег спільнодумців   не таке яскраве, насичене, креативне.  Бажаю всім прагнути до професійних вершин, адже кожен з вас цього вартий.    Нехай ваша повсякденна робота буде продуктивною, вдалою і до душі. Святкового Вам настрою, здоров’я, натхнення, оптимізму, змін на  краще і бажання бути кращими.

Директор НБ, канд.наук із соц. комунікацій Наталія Ніколаєнко 

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка