Всеукраїнський день бібліотек ‒ наше спільне свято!

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято тих, хто працює в книгозбірнях, розбудовує бібліотеки, перетворюючи їх на соціально-культурні осередки – в громадах, у містах і селах, у закладах вищої освіти, а також це свято користувачів, книголюбів, партнерів і друзів бібліотек. 

Шановні користувачі! Наукова бібліотека планувала провести це свято спільно з Вами. Та, зважаючи на карантинні обмеження, пов'язані з поширенням коронавірусної хвороби ми не можемо провести заплановані заходи, а саме, зустрічі з директором Білозаводського елеватора Щербанем С. В., директором проєктного підприємства Знайдюком В. Г., головним інженером Харківського комбікормового заводу Мезенцевим В. О., механіком вафельного цеху ХБФ Глазунов К. Л.; регіональним представником в Україні німецької фірми "LEMKEN", почесним членом Харківської письменницької організації Національної спілки письменників Шакіним Миколою Івановичем) та святкове підведення підсумків проєкту «Конвент маркетологів: читаємо, пишемо». Ці заходи Наукова бібліотека не скасовує, вони обов’язково відбудуться! А наразі ми запрошуємо Вас до  зустрічей з книгою і пропонуємо переглянути віртуальні заходи  "Цінуймо книгу як найбільшу святість: пам'ятники читачам та книгам в Україні" ,  "Улюблені книги відомих людей"«Книги українських сучасних письменників, на які варто звернути увагу!», а також книжкову виставку "Робити читання стилем життя" (бібліотечний пункт №1, пр-т Московський, 45)Бажаємо отримати насолоду і задоволення від спілкування з книгою!

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка