1. Абакумова, Т. В. Використання потенціалу книгообміну між бібліотеками в Науковій бібліотеці ХНТУСГ. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  2. Бараболік, О. Особливості впровадження УДК в роботу Наукової бібліотеки ХНТУСГ. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  3. Бездольна, Л. І. Фасилітація - потужний інструмент змістовного оновлення спілкування з користувачами наукової бібліотеки ХНТУСГ ім. П. Василенка. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  4. Бездольна, Л. І., Лукшина, Є. Місце і роль НБ ХНТУСГ в процесі адаптації студентів першокурсників. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  5. Григорьєва, І. Г. «Книга тижня» як засіб віртуальної популяризації нових надходжень до фонду Наукової бібліотеки ХНТУСГ. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  6. Животова, С. П., Конарева, Ю. Колекція рідкісних видань в фонді НБ ХНТУСГ. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  7. Івахненко, В. Використання авторитетного контролю в НБ ХНТУСГ для забезпечення якості електронного каталогу. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  8. Кірєєва С. М. Тематико-інформаційні матеріали краєзнавчого проекту «Мій рідний край – моєї долі славний оберіг» як засіб інформування користувачів та популяризації соціокультурної діяльністі НБ ХНТУСГ. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  9. Мамаєва О. Особливості індексування документів в НБ ХГТУСГ. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  10. Мартиненко, Н. Є., Бочарова, Е. М. Модерація як інноваційна технологія в бібліотечній діяльності. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  11. Наугольнова, Н. Г. Проєкт "Історія НБ ХНТУСГ в особах". Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  12. Ніколаєнко Н. М. Сходинки історії Наукової бібліотеки ХНТУСГ: від традиційних - до нових ролей бібліотекарів. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  13. Перевозник, Т. В. Комьюніті-аспекти респектабельної бібліотеки. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  14. Попадченко, О., Костюченко, І. Книгозабезпеченість як основа повноцінного інформаційного забезпечення навчального процесу. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  15. Рибальченко, О. М. Драйвові компоненти діяльності бібліотек. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  16. Руденко, В. Використання електронного ресурсу «Вебпортфоліо науковців ХНТУСГ» для збереження, і популяризації інтелектуального потенціалу викладачів університету. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  17. Рудич, Т. О. Планування видавничої діяльності як складова ефективної системи навчально-методичного забезпечення в ХНТУСГ. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  18. Соловйова Л. Інвентаризація фондів Наукової бібліотеки ХНТУСГ як основний чинник їх збереженя. Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.
  19. Сьомак Т. І. Реалізація просвітницької функції Наукової бібліотеки ХНТУСГ в роботі читацького клубу «Слово». Бібліотечно-інформаційне середовище як драйвер змін та інновацій в освіті. Харків, 2020: ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція 30 жовтня 2020 р., Україна, Харків, ХНТУСГ.

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка