Фахівець туристичної індустрії - професія для мандрівників

22 вересня, напередодні Всесвітнього дня туризму і Дня туризму в Україні, Наукову бібліотеку відвідали студенти-третьокурсники групи ТР18-8б зі своєю кураторкою - Галиною Юріївною Омельченко, старшою викладачкою кафедри ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціально-гуманітарних дисциплін.

Слід відзначити, що це перша в історії ХНТУСГ група зі спеціальності «Туризм», і саме для навчання цієї групи у 2018 р. були придбані перші найновіші підручники. За три роки наша туристична бібліотечка значно поповнилася, зокрема, власними виданнями викладачів кафедри «ЮНЕСКО». Спеціально для цього заходу в читальному залі була організована виставка наявної в бібліотеці літератури з туризму «Все про туризм». Також провідна бібліотекарка Перевозник Т. В. ознайомила студентів з віртуальною версією цієї виставки, створеною в онлайн сервісі Genially, розповіла про проєкти Наукової бібліотеки

Особливо майбутніх фахівців туристичної галузі зацікавив краєзнавчий проєкт «Мій рідний край − моєї долі славний оберіг», в якому представлений власний бібліотечний інформаційний продукт з історії, традицій, сьогодення нашого краю: віртуальні виставки, огляди, презентації, ролики YouTube, інтерактивні мапи, плакати, віртуальні екскурсії.

Також обговорили розвиток віртуального туризму, можливість використання різноманітних онлайн сервісів у створенні віртуальних турів.

Наразі, в рамках краєзнавчого проекту, Наукова бібліотека розробляє новий розділ «Літературна Харківщина: туристичне розмаїття». Дякуючи за попередню, плідну співпрацю кафедру «ЮНЕСКО», сподіваємося на подальше партнерство і запрошуємо долучитися до створення цікавого, достовірного, автентичного контенту!

 

 

 

 

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка