Міжнародний день театру

Всесвітній день театру (World Theatre Day) відзначають 27 березня на всій планеті з 1961 року за рішенням IX конгресу Міжнародного інституту театру.

У цей день, крім традиційних урочистих вшанувань і поздоровлень, на сценах усіх театрів світу дають найкращі спектаклі, включаючи і благодійні. Кращі актори нагороджуються спеціальними дипломами та преміями. У рамках свята проходять фестивалі, концерти і, звичайно, театральні капусники.

Міжнародний день театру – це свято майстрів сценічного мистецтва і всіх глядачів, яких об’єднує любов до прекрасного. Гру акторів може зрозуміти будь-яка людина, незалежно від того, в якій країні вона живе і якою мовою спілкується. А ті емоції, які передають актори в зал, несуть у собі таку потужну енергетику, від якої глядач приходить у повний захват. Кращою нагороди для артистів немає і не буде.

Наукова бібліотека пропонує Вам переглянути віртуальний огляд-екскурс «Театри рідного міста»

Міжнародний день театру

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка