##

День енергетика

День енергетика – професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку та підтримці повсякденного життя населення, святкується в Україні щорічно в день зимового сонцестояння, починаючи з 1993 року.

День Святого Миколая

Святий Миколай уславився своїм милосердям. Як розповідає нам історія про Святого Миколая, він був надзвичайно чесною та доброю людиною

День Збройних сил України

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6 грудня 1991 року «Про Збройні Сили України».

Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (Всесвітній день волонтерів)

Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку (Всесвітній день волонтерів) відзначається щорічно відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН A/RES/40/212 з 1985 року.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

СНІД – одна з найважливіших проблем з якою людство ввійшло у ХХІ століття. Серед численних хвороб, від яких нині страждає людство, синдром набутого імунного дефіциту (СНІД) є однією з найтяжчих.

Підписка на 2019 рік

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка