Сьогодні останній грудневий день, який  може стати одним з найцікавіших днів у цьому році.  Більшість з нас саме в цей день знаходяться в якомусь передчутті чогось доленосного і яскравого, підводять підсумки року і зайняті підготовкою до Нового року. У цей День для всіх нас приготований принаймні один подарунок ‒ унікальне чудо і явище, рубіж, коли рік приходить на зміну року, коли відбувається щось життєствердне і підбадьорююче для всіх нас, що закликає нас рухатися далі, не зупинятися на досягнутому і прагнути до кращого. Отож, прикрасьте ялинку, повісьте вогники на вікна, приготуйте смачнюще какао й не забудьте покласти під ялинку довгоочікувані подарунки. Та найголовніше – загадайте бажання, і нехай воно обов’язково здійсниться в новому, 2021 році!
Шановні користувачі! Вітаємо вас з прийдешнім Новим 2021 Роком та Різдвом! Цей рік був не простий для всіх. Він дуже чітко показав, наскільки важливо бути гнучкими та вміти швидко реагувати на зовнішні зміни. Що можна побажати всім нам у цей Останній День року? Нехай усі турботи залишаться в році, що минає, а прийдешній нехай принесе тільки добре та світле! Бажаємо всім достатку, здоров’я, щастя і спокою! З наступаючим Вас! Нумо святкувати, набиратися сил, навчатись та впевнено крокувати у 2021! Наукова бібліотека продовжує працювати для вас! До зустрічі у новому році!

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка