24 травня – 40 років від дня народження Віктора Геннадійовича Рубана

Український спортсмен, олімпійський чемпіон зі стрільби з лука (2008) Віктор Геннадійович Рубан народився 24 травня 1981 року в Харкові. Закінчив Харківську державну академію фізичної культури та спорту. Виступає за «Динамо»-Україна, Харків; старший лейтенант Державної прикордонної служби України.

Віктор Рубан – заслужений майстер спорту України зі стрільби з лука. Олімпійський чемпіон 2008 р. в індивідуальних змаганнях, бронзовий призер Олімпіади 2004 р. в команді, чемпіон світу 2009 р. в міксі та бронзовий призер в індивідуальних змаганнях, чемпіон Європи 2006 р., чемпіон Універсіади 2009 р. в індивідуальних змаганнях та срібний призер у міксі, неодноразовий переможець чемпіонату та Кубка України.

26 березня 2011 року Віктор Рубан став бронзовим призером чемпіонату Європи зі стрільби з лука.

Віктор Рубан відзначений державними нагородами:

  • Орден «За мужність» III ст. (18 вересня 2004) – за досягнення значних спортивних результатів на XXVIII літніх Олімпійських іграх в Афінах, піднесення міжнародного авторитету України.
  • Орден «За заслуги» III ст. (4 вересня 2008) – за досягнення високих спортивних результатів на XXIX літніх Олімпійських іграх в Пекіні (Китайська Народна Республіка), виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.
  • Відзнака Президента України – ювілейна медаль «20 років незалежності України» (19 серпня 2011) – за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові здобутки та багаторічну сумлінну працю.
  • Відзнака Президента України – ювілейна медаль «25 років незалежності України» (2016).

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка