29 квітня – Міжнародний день танцю

Міжнародний день танцю (International Dance Day) відзначається щорічно з 1982 року. Свято засноване за ініціативою Міжнародної ради танцю (International Dance Council, CID) ЮНЕСКО в день народження французького балетмейстера Жана-Жоржа Новерра, який увійшов в історію як «батько сучасного балету».

Головна ідея цього свята – об’єднання всіх напрямків танцю, як єдиної форми мистецтва. Танець здатен долати всі політичні, культурні та етнічні межі, об’єднувати людей в ім’я дружби і миру, дозволяючи їм говорити однією мовою – мовою танцю.

У Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка навчається багато талановитої молоді. В університеті на них чекають неодноразові переможці Всеукраїнських, міських та Міжнародних конкурсів: народний колектив профспілок України «Берегиня» та народний колектив профспілок України театр-танцю «Аеро».

Щиро вітаємо всіх з Міжнародним днем танцю! Бажаємо приголомшливого почуття ритму, неймовірної пластики, витривалості, ентузіазму і віри в свої можливості!

Пропонуємо ознайомитися з матеріалами на дану тематику, які є у фонді Наукової бібліотеки:

Для пошуку інших видань радимо скористатися Електронним каталогом Наукової бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка