Новий Рік – це свято, яке відзначають буквально всі люди Землі. На всій планеті, у кожній країні, у кожній родині діти й дорослі готуються до цього свята, чекаючи нових радісних подій, барвистих подарунків, дивних чудес і виконання заповітних бажань. Мабуть, немає більше таких свят, які б протягом багатьох століть об'єднували радісним святкуванням все населення світу, незалежно від відстаней, кольору шкіри і віросповідання. Новий рік є одним з найулюбленіших свят у всьому світі.

Сучасна європейська традиція класти подарунки під ялинку народилася в Англії 1841 року, коли королева Вікторія з чоловіком встановили в палаці ялинку, прикрашену цукерками і сувенірами для дітей. Оскільки подарунків було забагато, щоб вішати на гілки, то їх загорнули в яскраві обгортки і поклали під святкове дерево.

За Східним календарем 2021 рік – це рік Білого Металевого Бика. Всіх, хто народився в 1985, 1997, 2009 роках можна привітати, адже 2021 – це максимально сприятливий для них період.... Головна якість Бика ‒ рідкісна працьовитість, в цьому сенсі з ним не може зрівнятися жоден інший представник Східного гороскопу. Бик любить працювати сам і ласкавий до тих, хто працює не покладаючи рук, створюючи вигідні умови для своєї роботи. Отож, працюйте, не намагайтеся встигнути геть усе, не змінюйте кардинально звичний спосіб життя. Рік Бика ‒ це час, щоб зібратися з думками і вибудувати фундамент для нових починань у майбутньому.

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в каталозі бібліотеки

Для допомоги зверніться до інструкції Пошук в в репозитарії ХНТУСГ

Послуги МБА та ЕДД

Послуги МБА та ЕДД НБ ХНТУСГ

Контакти

Адреса для листування
Наукова бібліотека ХНТУСГ
пр.Московський 45
Харків, 61001
Телефон
E-mail:

Новини бібліотеки

Сканер у подарунок для бібліотеки

2021-12-28

Напередодні новорічних свят Наукова бібліотека отримала від  керівництва ДБТУ довгоочікуваний планетарний сканер, необхідний для оцифрування колекцій рідкісних і цінних видань.

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка